Hinnasto syksy 2017

Viikkotuntien hinnat lasten, nuorten ja aikuisten showtanssiryhmistä seuraavilla paikkakunnilla: Harjavalta, Humppila, Kello, Ii, Liminka, Punkalaidun ja Vammala. Lukukaudessa on opetuskertoja paikkakunnasta ja opetuspäivästä riippuen 11-14, joten hinta ei ryhmissä voi vaihdella. Tuntikohtainen hinta on kuitenkin kaikilla paikkakunnilla sama (pyöristettynä seuraavaan euroon). 

Laskut lähetetään oppilaille sähköpostilla. Mikäli haluat laskun maapostissa, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 050-443 1011/Lissu tai 044- 050 5438 / Maikki.

Lue huolella Tanssikoulun säännöt, niissä on tietoa ilmoittautumisesta, poissaoloista, peruuttamisesta jne. Maksuja koskevista erityisjärjestelyista sovitaan erikseen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 050-443 1011/ Lissu tai 044- 050 5438/ Maikki

 

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös Smartum, Tyky, Edenred maksuseteleillä tai mobiililaitteella sekä e-passilla. Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä. 

  

14 opetuskertaa 

 • 30 min (yhden opetuskerran kesto) /  105 euroa
 • 45 min yhden opetuskerran kesto) / 120 euroa
 • 60 min (yhden opetuskerran kesto) / 140 euroa
 • 75 min  (yhden opetuskerran kesto) / 150 euroa

 

13 opetuskertaa

 • 30 min (yhden opetuskerran kesto) /  98 euroa
 • 45 min yhden opetuskerran kesto) / 112 euroa
 • 60 min (yhden opetuskerran kesto) / 130 euroa

 

12 opetuskertaa (Harjavalta) 

 • 45 min yhden opetuskerran kesto) / 103 euroa
 • 60 min (yhden opetuskerran kesto) / 120 euroa

Mikäli syksyn päätteeksi järjestetään erillinen näytös, siitä peritään pieni pääsymaksu. Tästä tulee tietoa paikkakuntien omille sivuille. 

 

Mikäli haluat käydä kahdella viikkotunnilla, saat toisen tunnin -25% alennuksella —( ei koske TT -ryhmiä) 

Perhealennus: ensimmäinen perheenjäsen täysi hinta, toinen -10%, kolmas -15%, neljäs -20% jne ja loput -25%. 

TT-ryhmien hinta määritellään erikseen. Hinta määräytyy opettajan palkka-ja matkakulujen sekä salivuokran perusteella.

 

Lavatanssin kertamaksu / maanantain tunnit (Sastamala)

1 laji 8 euroa

2 lajia 15 euroa

 

Tasokuvaukset löydät tämän sivun alalaidasta. 

 

Lavatanssi / keskiviikon tunnit (Sastamala)

Kurssi on ensisijaisesti kausimaksullinen (12 opetuskertaa / 150 euroa). Mikäli haluat kuitenkin käydä kertamaksulla, aksu on 16 euroa / kerta. 

 

Kaikkien tanssituntien hinnat sisältävät

Arvolisäveroa (10%) teosto ja gramex maksut opettajan palkka- ja matkakulut, tilavuokran sekä markkinointikulut.

 

Tilauskurssit

 • Tilauskurssien hinta riippuu kurssin kokonaiskestosta ja teemasta. Hinta neuvotellaan jokaisen tilaajan kanssa erikseen.
 • Teematunnit ryhmille, esim. polttaritunti (1x45min) 140€ (sis.alv.)

 

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat tehokas tapa oppia, mikäli et pääse mukaan kurssilel tai mikäli sinulla on erityinen asia, johon haluat paneutua. Yksityistunnille voit tulla yksin tai oman parin kanssa. Tunnin hinta 70€ / 60min (sis.alv). Kysy pakettihintaa, mikäli haluat ottaa useampia tunteja. Harjoittelijatunnit 45€ / 60min (sis.alv). 

 

Ryhmä- ja tuntikuvaukset 

TanssinTahdin kaikissa ryhmissä on samat perustavoitteet, joihin opettaja pyrkii ottaen huomioon ikä- ja tasoryhmän, valitun tanssilajin, käytössä olevan tila ja ryhmän jäsenet sekä ryhmänä että yksilöinä.

Eri paikkakunnilla on alkeis- tai jatkoryhmiä riippuen paikkakunnan oppilasmäärästä ja oppilaiden taso- ja ikäjakaumasta. Koska emme pysty tarjoamaan enempää tasoryhmiä, oppilas on mukana alkeisryhmässä 2 lukuvuotta ennen saman ikätason ja tanssilajin jatkoryhmään siirtymistä. TT-ryhmien (kilpailevat ryhmät) osalta eri paikkakunnilla on erilaisia käytäntöjä, näistä tiedotetaan erikseen paikkakuntien omissa tiedotteissa. 

 

Yleiset tavoitteet ovat

 • omaan kehoon ja sen mahdollisuuksien ymmärtäminen ja kehonhallinnan syventäminen, rytmiikan perusteiden ymmärtäminen ja musiikin eri elementtien kokeminen tanssin kautta
 • vuorovaikutustaitojen kehittäminen ryhmän jäsenenä
 • ilmaisun vahvistaminen
 • tanssitermistön ymmärtäminen

 

Vanhempi-taapero -tunti

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemista. Tunnin kokonaisuus muotoutuu jokaiselle ryhmälle omanlaisekseen, riippuen mukana olevien lasten iästä. Samalla tunnilla voi olla sekä sylivauvoja että jo käveleviä Taaperoita. Kaikilla tunneilla opetellaan tanssin peruselementtejä turvallisesti yhdessä äidin, isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua. Tunnilla on tilaa yksilöille.

 

KiddieJam® Taaperot 3-4v ja KiddieJam® Tenavat 5-6v

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam® -tunneille ohjaaja on käynyt Oulun ammattikorkeakoulun KiddieJam® -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löytyy sivuilta www.kiddiejam.fi 

  

Show(&Street)Babies 7-9v

Tämä tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle.

 

Show(&Street)Kids ja Show(&Street)Teens yli 9v

Showtanssituntien sisältö vaihtelee paikkakunnittain ohjaajan vahvuuksien ja ryhmän toiveiden mukaan. Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Kauden alussa jaetaan eri toimipisteissä omat tiedotteet siitä, minkä tyyppistä showtanssia ryhmä tulee kauden aikana harjoittelemaan.

 

ShowLadies

Nuorille aikuisille ja vähän vanhemmillekin aikuisille suunnattu showtanssipohjainen tunti, joka koostuu lämmittelystä, perusharjoitteista ja helpoista eri showtanssilajeihin pohjautuvista tanssisarjoista.

 

StreetKids 7-12v

Tunneilla tanssitaan hiphop, funk ja r´n b musiikkiin. Tuntien sisältö koostuu lajinomaisista perusharjoitteista ja -liikkeistä sekä pienistä koreografian pätkistä.

 

Lavatanssi

Lavatanssikurssilla opetellaan paritanssin perusteita ja sovelletaan sitä tärkeimpiin tanssipaikoilla tanssittaviin lajeihin.

 vihrea copy PERUSTEET

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Tavoite: Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa. 

vihrea sininen copy  PERUSTEET / KESKITASO

Perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja haluat varmuutta ennen siniselle tasolle siirtymistä. Opetusaiheisiin kuuluvat mm. vahva perustekniikka sekä varmat ja hieman haastavammat peruskuviot. Jos mietitään "vanhaa tasoajattelua" tämä taso vastaa tasoltaan ALKEISJATKOA! 

Tavoite: Tällä tasolla saat tanssitanssilajien perusteet varmoiksi ja sujuviksi, rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa ja uskallat vähäsen jo varioida musiikkia ja nauttia. 

sininen copy KESKITASO

Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.

Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat.

 

 

TANSSI ESTEETTÄ! -tunti vammaisille ja vammattomille yhdessä

Tunnilla tutustutaan tanssin elementteihin yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Vammaisella voi olla oma avustaja mukana osallistumassa tuntiin. Kausimaksu maksetaan tässä tapauksessa vain yhdestä oppilaasta. Tule rohkeasti kokemaan uudenlaisia tanssielämyksiä!

 

BAILA! -tanssiliikuntatunti

 Tällä tunnilla hiki lentää ja hymy on korvissa. Tunnilla opetellaan helppoja tanssiaskelikkoja menevän musiikin tahdissa. Tunnilla on kertamaksu (käteinen tai Smartum / Tyky -setelit) ja mahdollisuus ostaa 5 tai 10 kerran kortteja. Tunnille ei siis välttämättä tarvitse ilmoittautua, mutta tiedottamisen selkeyden vuoksi suosittelemme sinua tekemään itsellesi Myclub-jäsenyyden.

 

TT -Kids / Teens (TanssinTahti Trainees)

Tämä on tanssikoulun ”erikoiskoulutusryhmä”, jossa tarjotaan lisätreeniä ja tavoitteellisempaa toimintaa jo harrastuksessa mukana oleville. Oppilaan tulee olla mukana jollakin koulun perustreenitunnilla ja sitoutua olemaan mukana ryhmälle järjestettävissä esiintymistilaisuuksissa ja  tanssitapahtumissa. Kysy oman paikkakuntasi mahdollisuuksista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Liisa Kontturi-Paasikko
050 443 1011
liisa(at)tanssintahti.com

Marjukka Koivuniemi
044 987 0389
marjukka(at)tanssintahti.com

Tanssikoulu TanssinTahti AY
Teukkulantie 24
38300 Sastamala

Y-tunnus 2436537-0
Tilinumero FI 19 5660 0620 0842 77

Go to top