Tanssikoulu Tanssintahdin yleiset säännöt

Kevät 2015

Ilmoittautuminen

Lukukauden kestäville kursseille ilmoittaudutaan etukäteen Myclub- järjestelmän kautta ryhmän kohdalla olevasta linkistä. Mikäli ilmoittautuminen tätä kautta ie jostain syystä onnistu, voit ilmoittautua myös sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja saa Lissulta, 050-4431011. 

 

Poissaolot

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata rahassa. Mikäli poissaoloja tulee esim. sairauden vuoksi pitempijaksoisesti, tuntien korvaamisesta voidaan neuvotella erikseen. Ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-443 1011.

 

Osallistumisen peruuttaminen

Osallistumisen lukukauden opetukseen voi perua peruuttamalla osallistumisensa ennen neljättä opetuskertaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ensimmäiseksi tunniksi lasketaan ilmoittautumisen jälkeen lukujärjestyksessä seuraavan kerran pidettävä tanssitunti. Mikäli osallistumista ei peruta ennen neljättä opetuskertaa, on oppilas velvollinen maksamaan koko lukukausimaksun.

Peruuttamista ei voi tehdä suullisesti tai suoraan opettajalle.

Mikäli oppilas peruu osallistumisen ennen neljättä kertaa, häneltä laskutetaan kertamaksu seuraavasti: 30 min tunti 9 euroa, 45min tunti 11 euroa, 60 min tunti 14 euroa. Mikäli  oppilas on käynyt mukana ryhmässä vain yhden kerran, tästä ei laskuteta kertamaksua eli ensimmäinen kerta on ilmainen kokeilukerta (koskee uusia oppilaita). 

 

Vakuutukset

Tanssikoulu TanssinTahdilla ei ole oppilaille vakuutusta. Huolehdithan siitä, että vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa.

 

Muuta

Tanssikoulu pidättää oikeuden tanssi-iltaa koskeviin aikataulu- ja opettajamuutoksiin.

Koululla on oikeus käyttää koulun tapahtumissa otettuja valokuvia ja videoita sähköisessä mediassa ja markkinoinnissa. Ilmoitathan erikseen, mikäli et halua että lapsesi näkyy koulun julkaisuissa esim. sosiaalisessa mediassa. 

Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.

kansikuva wwwsivuille

 

Liekorannan Kestikievarin pihalla tanssitaan maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin touko-kesäkuun ajan. 

Latinobic- tunneilla pääset bailaamaan leppoisan tanssimusiikin tahdissa, samalla kunto kohoaa huomaamatta. Tunnit tanssitaan ulkona kauniissa rantamaisemassa, mikäli sää näin sallii —sisätiloihin siirrytään tarvittaessa. Kesähinta vain 5€ / kerta, tule rohkeasti mukaan! 

Lisätietoja: info@tanssintahti.com, Elisa Ahonen 044-3828123, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011. 

Liisa Kontturi-Paasikko
050 443 1011
liisa(at)tanssintahti.com

Marjukka Koivuniemi
044 987 0389
marjukka(at)tanssintahti.com

Tanssikoulu TanssinTahti AY
Teukkulantie 24
38300 Sastamala

Y-tunnus 2436537-0
Tilinumero FI 19 5660 0620 0842 77

Go to top